support Thicor

Support

Eén van de diensten die wij onze klanten aanbieden is het geven van hulp op afstand. Binnen enkele seconden kan over de hele wereld een verbinding tot stand worden gebracht tussen onze specialist en uw PC of server zonder dat er software geïnstalleerd hoeft te worden. Wij gebruiken hiervoor het programma TeamViewer. U downloadt eenvoudig het programma Teamviewer naar uw pc op het moment dat onze specialist daarom vraagt. Na het doorlopen van enkele stappen neemt onze specialist uw pc over alsof hij naast u in uw bedrijf zit.

Support Thicor

Ondersteuning op Afstand
Om hulp op afstand te starten dient u de volgende 3 stappen te ondernemen:
Stap 1:
U heeft telefonisch contact met onze specialist en u legt hem het probleem voor. Wanneer hij vermoedt dat hij u kan helpen door hulp op afstand in te schakelen, zal hij u vragen om het programma Teamviewer te downloaden van onze downloads pagina.
Stap 2:
Selecteer de taal die u wilt gebruiken door op de bijbehorende link te klikken. Start het gedownloade bestand. Het programma Teamviewer start op zonder dat u het hoeft te installeren. Klik op Accepteren (Accept) om verder te gaan.
Stap 3:
Onze specialist vraagt u om het Teamviewer ID en het bijbehorende wachtwoord dat u na de opstart in het scherm ziet staan. Onze specialist kan hiermee uw computer overnemen totdat de verbinding weer wordt verbroken.

Copyright © Thicor (Schijndel) – All Rights Reserved –  JB Webdesign & Ontwerp

Copyright © Thicor (Schijndel) – All Rights Reserved  JB Webdesign & Ontwerp