Over ons Thico

Over Ons

Wij lossen problemen in het functioneren van databases op. In een tijd dat data steeds belangrijker wordt. Wij zorgen dat uw databases optimaal functioneren en performance problemen voorkomen worden. Dat is ons vak en dat doen wij met veel enthousiasme vanaf december 2004 onder de naam Thicor.

Thicor heeft de afgelopen jaren veel projecten uitgevoerd, voor verschillende bedrijven in diverse marktsegmenten. Klanten kozen voor ons vanwege de duidelijke adviezen en innovatieve en pragmatische oplossingen. Thicor houdt de vinger aan de pols door een enorme kennis van de markt en door alle relevante ontwikkelingen te combineren met eigen innovatie. Dat maakt ons tot een professionele en betrouwbare partner die maatwerk levert. Onze strategie is glashelder: wij kijken samen met u naar uw doelstellingen en wij helpen u met de analysering, advisering en de uitvoering daarvan om tot een zo hoog mogelijke performance van uw dataprocessen te komen. Met Thicor haalt u een specialist in huis en heeft u minder zorgen! Vragen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Wat onze klanten over ons zeggen:
“Thicor beheerst de kunst van Microsoft SQL Server tot in de puntjes. Ze weten precies hoe zij de prestaties van uw SQL database kunnen verbeteren. Een ideaal bedrijf om mee te werken en een echte groepsspeler. Thicor kan uw team of infrastructuur net dat kleine zetje geven die het nodig heeft om te presteren zoals je altijd al wilde.” 

Peter van de Bree, Consultant – IT Infrastructure, Pink Elephant

“Van alle engineering en consultancy bedrijven waar ik ooit het genoegen heb gehad om mee te werken, valt Thicor echt op. Je werk doen is één ding, maar proberen om uit te groeien tot de beste in je vak is een andere. We hebben nog steeds veel contact en het geeft me genoegen om te zien dat Thicor  behoort tot de top in onze markt. “ 

Roy Oude Weernink, Co-Owner / Founder, Qmagic

Copyright © Thicor (Schijndel) – All Rights Reserved –  JB Webdesign & Ontwerp

Copyright © Thicor (Schijndel) – All Rights Reserved  JB Webdesign & Ontwerp