Harde schijf Thicor

Diensten – Advisering op SQL-gebied

Technische expertise, jarenlange ervaring, een beproefde innovatieve en pragmatische aanpak en concrete resultaten. Daar kunt u op rekenen als u een Thicor inschakelt. Advisering is daarbij een belangrijke pijler. De ICT-wereld is geen op zichzelf staand fenomeen, maar is integraal onderdeel van zowel de operationele als de strategische belangen binnen een onderneming. Iedere onderneming, in welk marktsegment dan ook, heeft met ICT te maken. Door de enorm toegenomen snelheid waarmee ICT zich blijft ontwikkelen kan een goed advies het verschil maken tussen slagen en falen.

Onze grootste kracht is de persoonlijke benadering van de klant. Hierdoor zijn wij in staat om dienstverlening op maat aan te bieden, zowel aan grotere ondernemingen als aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Centraal hierbij staat onze persoonlijke betrokkenheid bij uw bedrijf en één vast en deskundig aanspreekpunt voor al uw zaken. Wij zijn resultaatgericht, betrokken, flexibel, praktisch en integer. Wij volgen de relevante ontwikkelingen in de markt nauwkeurig, waardoor kennis en deskundigheid aanwezig zijn.

Wat kunt u van Thicor verwachten?

  • Advies bij strategische en tactische IT-vraagstukken
  • Advies over de inzet van hardware, software, netwerken en overige infrastructuren
  • Een onafhankelijke selectie van software
  • Kwaliteitsbewaking van projecten met sterke IT-componenten
Diensten Thicor

Hulp op afstand

Het is mogelijk om, wanneer u één van onze producten gebruikt en daarbij problemen ondervindt, op afstand hulp te krijgen van één van onze specialisten. Binnen enkele seconden kan over de hele wereld een verbinding tot stand worden gebracht tussen onze specialist en uw PC of server zonder dat er software geinstalleerd hoeft te worden. Wij gebruiken hiervoor het programma TeamViewer. U downloadt eenvoudig het programma Teamviewer naar pc op het moment dat onze specialist daarom vraagt. Uw PC wordt daarna op afstand bediend alsof onze specialist naast u in uw bedrijf zit. Voor meer informatie over deze dienst kijkt u bij Support.

Copyright © Thicor (Schijndel) – All Rights Reserved –  JB Webdesign & Ontwerp

Copyright © Thicor (Schijndel) – All Rights Reserved  JB Webdesign & Ontwerp